제주대학교 Repository

저질조사료의 사료가치증진에 관한 연구 I. 이화학적 처리 및 방사선조사가 보리 및 유채부산물의 소화율과 영양소 함량에 미치는 영향

Metadata Downloads
Author(s)
정재준
Issued Date
1985-12
URI
https://oak.jejunu.ac.kr/handle/2020.oak/1000
Publisher
濟州大學校 放射能利用硏究所
Location
대한민국
Citation
정재준. (1985-12). 저질조사료의 사료가치증진에 관한 연구 I. 이화학적 처리 및 방사선조사가 보리 및 유채부산물의 소화율과 영양소 함량에 미치는 영향. 硏究報告, 제1집(창간호), 87-98
Type
Article
Appears in Collections:
Chemistry > 硏究報告
Authorize & License
  • AuthorizeOpen
Files in This Item:

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.