제주대학교 Repository
제주대학교
Login
검색
Community
Titles
Authors
???jsp.layout.navbar-default.affiliation???
Issue Date
Keyword
JEJU Repository
General Graduate School
Food science and Engineering (식품공학과)
123
browse
Titles
Authors
Publisher
Date
Keyword
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
1
Dissertation
Fractionation and structural characterization of antioxidant compounds from Sargassum horneri ethanol extract
신재홍
2024
2
Dissertation
흰점박이꽃무지유충 단백가수분해물의이화학적 및 유화 특성
김두리
2022
3
Dissertation
제주산 소립종콩의 초음파 처리 및 발효에 따른 생리활성 변화 연구
고윤범
2022
4
Dissertation
락토바실러스속 유산균의 분리 및 산업용 생물소재화 연구
김경민
2021
5
Dissertation
흰점박이꽃무지 유충의 건조 및 단백가수분해물의 특성
김하영
2021
6
Dissertation
추출 용매별 제주산 까마귀쪽나무 열매의 항산화 및 Cutibacterium acnes의 생육저해효과
박한별
2021
7
Dissertation
제주산 쌀보리 추출물의 항산화 활성 및 성분 분석
강유리
2021
8
Dissertation
다시마 물 추출물과 다시마 유래 다당류의 이화학적 특성 및 항염증 효과
최가미
2021
9
Dissertation
Antioxidant Activity of Premature Mandarin (Citrus unshiu) and Its Effect on the Lipid Oxidation of Horse Oil-in-Water Emulsion
Lee, Seo Gyeong
2021
10
Dissertation
해조류를 첨가한 HMR 즉석밥 개발에 관한 연구
최영진
2020
11
Dissertation
Subcritical Water Extraction and Hydrolysis of Citrus Flavonoids
Kim, Dong Shin
2020
12
Dissertation
Emulsion Characteristics and Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion as Impacted by HLB System and α-Tocopherol Addition
Park, Youn Hyung
2020
13
Dissertation
채집시기에 따른 제주연안 괭생이모자반의 화학성분 및 항산화 활성
부하정
2020
14
Dissertation
제주산 말 지방을 첨가한 유화형 소시지의 품질 특성
文孝錫
2020
15
Dissertation
커큐민 Nanostructured lipid carrier의 제조방법 및 안정성
현지은
2020
16
Dissertation
백겨자(Sinapis alba)의 종자로부터 효소 myrosinase의 분리 및 특성
李蘭
2020
17
Dissertation
제주산 마유의 추출과 불포화지방산 및 포화지방산 분리
홍동완
2019
18
Dissertation
Quality Characteristics of Deep-Fat Fried Carrots Depending on Frying Oil, Temperature, and Time
박현수
2019
19
Dissertation
Antioxidant Potential of Sargassum horneri Ethanol Extract against Urban Particulate Matter Induced Oxidation
이주희
2019
20
Dissertation
Subcritical Water Hydrolysis of Rutin into Isoquercetin and Quercetin
김동신
2017
1
2
3
4
5
6
7
>
>>
Recent Submissions
Fractionation and structural characterization of antioxidant compounds from Sargassum horneri ethanol extract
흰점박이꽃무지유충 단백가수분해물의이화학적 및 유화 특성
제주산 소립종콩의 초음파 처리 및 발효에 따른 생리활성 변화 연구
락토바실러스속 유산균의 분리 및 산업용 생물소재화 연구
흰점박이꽃무지 유충의 건조 및 단백가수분해물의 특성
Anonymous
Login
Community
Titles
Authors
???jsp.layout.navbar-default.affiliation???
Issue Date
Keyword
Guide